Asezonati carnea de vita cu sare, piper si cubul Knorr Vita, apoi pudrati cu faina. Incingeti uleiul intr-o oala mare la foc mediu. Cand uleiul este incins, adaugati carnea si prajiti pana ce devine maronie, pana se rumeneste pe toate partile. Scoateti carnea din oala si puneti-o deoparte.
Adaugati ceapa si usturoiul in oala si prajiti pana se rumenesc. Puneti din nou carnea in oala si adaugati berea si apa, aigurandu-va ca nu sunt lipite de fundul oalei bucatile de mancare. Asezonati cu roazmarin, marar si patrunjel. Fierbeti si lasati sa fiarba la foc mic pentru 1 ora si jumatate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii