autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

TOCANA DE VITEL

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
1 kg carne de vitel, 4 cepe mari,1 morcov, 3 catei usturoi, 4 linguri sos de tomate,sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea separart un clocot, apoi se scoate si se spala. Separat se caleste ceapa si morcovul pana prinde un aspect caramelizat, se pune carnea si se lasa 5 minute la calit. Se pune o cana de apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se pune sosul de tomate si se condimenteaza dupa gust, se mai lasa 10 minute si se ia dupa foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA DE VITEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne tocata in crusta

Carne tocata in crusta

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se impacheteaza intr-un servet umed si se da la rece

10 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui Kiev

Pui Kiev

Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Hawaii