autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » Mancaruri cu carne

Tocana din carne de vita

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Ingrediente
500 g muschi de vita, 2 cepe, 3-4 linguri ulei de masline, 4 catei de usturoi, 300 g 1 kg cartofi, 2-3 ardei grasi colorati, 2-3 tiije de telina, 150 g pasta de tomate, 2 morcovi mari, 2 dovlecei, cateva rosii cherry optional, sare, piper, patrunjel verde, 50 gr vin rosu sau 2 linguri otet balsamic rosu.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta de tomate si apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii taiati in cuburi mici, morcovul taiat rondele, ceapa taiata julien si tijele de telina taiate rondele nu prea mici. Dupa cca 10 minute se adauga ardeiul gras taiat cuburi sau julien. Dupa 3 minute se adauga dovlecelul taiat cuburi potrivite. Se adauga vinul sau otetul se lasa sa dea intr-un clocot, se sareaza si se pipereaza, se adauga usturoiul taiat felii, rosiile cherry si se da la cuptor 10 minute pentru gratinare. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde fin tocat, cu garnitura de galuste din gris si faina sau orez sau paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume in vin rosu

Pui umplut cu legume in vin rosu

-Se curata ceapa si se pune la undit, se adauga prazul tocat marunt, morcovul ras, gogosarul tocat

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    O bunãtate:)

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    Simfonia primaverii ! Gust,arome,culoare tot ce trebuie pentru un preparat care te ivita la masa . Minunat . Felicitari si *****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    Arome si culori!*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

      hmmm...ce bine arata !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g muschi de vita
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g 1 kg cartofi
  • 2-3 ardei grasi colorati
  • 2-3 tiije de telina
  • 150 g pasta de tomate
  • 2 morcovi mari
  • 2 dovlecei
  • cateva rosii cherry optional
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 50 gr vin rosu sau 2 linguri otet balsamic rosu.

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

O bunãtate:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura