se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta de tomate si apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii taiati in cuburi mici, morcovul taiat rondele, ceapa taiata julien si tijele de telina taiate rondele nu prea mici. Dupa cca 10 minute se adauga ardeiul gras taiat cuburi sau julien. Dupa 3 minute se adauga dovlecelul taiat cuburi potrivite. Se adauga vinul sau otetul se lasa sa dea intr-un clocot, se sareaza si se pipereaza, se adauga usturoiul taiat felii, rosiile cherry si se da la cuptor 10 minute pentru gratinare. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde fin tocat, cu garnitura de galuste din gris si faina sau orez sau paste.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii