se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta de tomate si apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii taiati in cuburi mici, morcovul taiat rondele, ceapa taiata julien si tijele de telina taiate rondele nu prea mici. Dupa cca 10 minute se adauga ardeiul gras taiat cuburi sau julien. Dupa 3 minute se adauga dovlecelul taiat cuburi potrivite. Se adauga vinul sau otetul se lasa sa dea intr-un clocot, se sareaza si se pipereaza, se adauga usturoiul taiat felii, rosiile cherry si se da la cuptor 10 minute pentru gratinare. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde fin tocat, cu garnitura de galuste din gris si faina sau orez sau paste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii