autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu carne

TOCANA FRANTUZEASCA

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
-500 g pulpa de porc, -400 g carnaciori, -250 g costita, -125 g fasole uscata, -4 morcovi, -2 napi, -1 fir de praz, -125 g fasole verde, -125 g mazare, -2 cepe, -4 cartofi, -3 bucati de cuisoare, -1 foaie de dafin, -cimbru, -2 catei de usturoi, -patrunjel, -1 cub de concentrat de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnaciori si costita se taie marunt si se prajesc in tigaie, cu putin ulei. Cartofi si napii se taie cubulete, iar ceapa si prazul se toaca marunt. Morcovii se rad sau se taie marunt. Fasolea uscata trbuie lasata la muiat 24 ore, ptr a fierbe mai usor. Pulpa de porc se taie in bucati potrivite si se adauga peste restul ingredientelor. Se poate pune si putin vin, pentru ca tocana sa aiba un sos delicios si aroma deosebita. Preparatul se lasa la cuptor cu foc mic timp de 40 de minute si din cand in cand se adauga putina apa. La servire se poate orna cu felie de ardei gras, ciuperci sau o foaie de salata.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA FRANTUZEASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g pulpa de porc
  • -400 g carnaciori
  • -250 g costita
  • -125 g fasole uscata
  • -4 morcovi
  • -2 napi
  • -1 fir de praz
  • -125 g fasole verde
  • -125 g mazare
  • -2 cepe
  • -4 cartofi
  • -3 bucati de cuisoare
  • -1 foaie de dafin
  • -cimbru
  • -2 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -1 cub de concentrat de porc

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu pui in sos de vin alb