Carnaciori si costita se taie marunt si se prajesc in tigaie, cu putin ulei. Cartofi si napii se taie cubulete, iar ceapa si prazul se toaca marunt. Morcovii se rad sau se taie marunt. Fasolea uscata trbuie lasata la muiat 24 ore, ptr a fierbe mai usor. Pulpa de porc se taie in bucati potrivite si se adauga peste restul ingredientelor. Se poate pune si putin vin, pentru ca tocana sa aiba un sos delicios si aroma deosebita. Preparatul se lasa la cuptor cu foc mic timp de 40 de minute si din cand in cand se adauga putina apa. La servire se poate orna cu felie de ardei gras, ciuperci sau o foaie de salata.
Enjoy!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii