autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu carne

TOCANA FRANTUZEASCA

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
-500 g pulpa de porc, -400 g carnaciori, -250 g costita, -125 g fasole uscata, -4 morcovi, -2 napi, -1 fir de praz, -125 g fasole verde, -125 g mazare, -2 cepe, -4 cartofi, -3 bucati de cuisoare, -1 foaie de dafin, -cimbru, -2 catei de usturoi, -patrunjel, -1 cub de concentrat de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnaciori si costita se taie marunt si se prajesc in tigaie, cu putin ulei. Cartofi si napii se taie cubulete, iar ceapa si prazul se toaca marunt. Morcovii se rad sau se taie marunt. Fasolea uscata trbuie lasata la muiat 24 ore, ptr a fierbe mai usor. Pulpa de porc se taie in bucati potrivite si se adauga peste restul ingredientelor. Se poate pune si putin vin, pentru ca tocana sa aiba un sos delicios si aroma deosebita. Preparatul se lasa la cuptor cu foc mic timp de 40 de minute si din cand in cand se adauga putina apa. La servire se poate orna cu felie de ardei gras, ciuperci sau o foaie de salata.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA FRANTUZEASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Boccelute cu carne tocata

Boccelute cu carne tocata

Se spala si se sterg legumele, apoi se taie gogosarul in feliute subtiri, ceapa se taie julien, morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Se taie cotletul felii- aproximativ 8 felii - si se bat ca pentru snitele , intre doua folii de plastic. Pe

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g pulpa de porc
  • -400 g carnaciori
  • -250 g costita
  • -125 g fasole uscata
  • -4 morcovi
  • -2 napi
  • -1 fir de praz
  • -125 g fasole verde
  • -125 g mazare
  • -2 cepe
  • -4 cartofi
  • -3 bucati de cuisoare
  • -1 foaie de dafin
  • -cimbru
  • -2 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -1 cub de concentrat de porc

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitele de pui