autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu carne

TOCANA FRANTUZEASCA

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
-500 g pulpa de porc, -400 g carnaciori, -250 g costita, -125 g fasole uscata, -4 morcovi, -2 napi, -1 fir de praz, -125 g fasole verde, -125 g mazare, -2 cepe, -4 cartofi, -3 bucati de cuisoare, -1 foaie de dafin, -cimbru, -2 catei de usturoi, -patrunjel, -1 cub de concentrat de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnaciori si costita se taie marunt si se prajesc in tigaie, cu putin ulei. Cartofi si napii se taie cubulete, iar ceapa si prazul se toaca marunt. Morcovii se rad sau se taie marunt. Fasolea uscata trbuie lasata la muiat 24 ore, ptr a fierbe mai usor. Pulpa de porc se taie in bucati potrivite si se adauga peste restul ingredientelor. Se poate pune si putin vin, pentru ca tocana sa aiba un sos delicios si aroma deosebita. Preparatul se lasa la cuptor cu foc mic timp de 40 de minute si din cand in cand se adauga putina apa. La servire se poate orna cu felie de ardei gras, ciuperci sau o foaie de salata.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA FRANTUZEASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu lamaie la gratar

Chiftelute cu lamaie la gratar

Se amesteca foarte bine toate ingredientele de mai sus. Se formeaza chiftelute plate,ca pt hamburgeri. Inainte

10 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ficat picant  de pui cu ciuperci

Ficat picant de pui cu ciuperci

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g pulpa de porc
  • -400 g carnaciori
  • -250 g costita
  • -125 g fasole uscata
  • -4 morcovi
  • -2 napi
  • -1 fir de praz
  • -125 g fasole verde
  • -125 g mazare
  • -2 cepe
  • -4 cartofi
  • -3 bucati de cuisoare
  • -1 foaie de dafin
  • -cimbru
  • -2 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -1 cub de concentrat de porc

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Ficat de porc pane