autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
2 cepe, 1 morcov, 4 ardei kapia, un piept de pui, 2 linguri pasta de tomate, o lingura mustar, 50 ml ulei, 50 ml vin alb, sare, piper, cimbru, Garnitura:, 100 g orez Unkle Been (la punga), 50 g unt, sare, piper, o foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

93 voturi

Mod de preparare

Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul de pui taiat cuburi. Adaugi o cescuta de apa, lasi sa fiarba. Adaugi ardeii kapia copti, curatati, taiati cuburi.Condimentezi, adaugi vinul,lasi sa scada.Adaugi o maioneza obtinuta din pasta de tomate si mustar, storci cateva picaturi de lamaie,mai lasi 2-3 minute sa dea in clocot.
Garnitura: Fierbi orezul in apa clocotita cu sare si foaie de dafin. Cand este fiert, il amesteci cu unt, sare, piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
orez cu pulpe de pui

orez cu pulpe de pui

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa

12 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Carnea: Incalziti cuptorul la 170 ° C. Luati un castron mare si amestecati carnea tocata

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine):

    Am pregatit aceasta reteta si intradevar este foarte gustoasa in schimb am pus in loc de ardei capia gogosar caci am avut la indemana.Si am observat ca dupa ce am adaugat pasta de tomate cu mustarul si-a schimbat total gustul mi-e una pot spune ca imi place fara mustar data viitoare cand am sa mai gatesc aceasta tocanita am sa renunt la mustar .Foarte gustoasa in schimb felicitari pentru reteta.A si am uitat am mai adaugat 3 linguri de smantana sa ii pot schimba putin gustul ala de mustar

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    O voi pregati si eu dar fara mustar.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Cu adevarat gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    O bunatate,nota10 cu felicitari.

    • Fara foto

      Anca , 15 octombrie 2009

      Foarte bun a iesit! Vinul meu a fost cam tare si i s-a simtit foarte putin gustul.Un sfat: nu puneti prea mult vin.Felicitari retetei!!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Reteta interesanta,cred ca am sa incerc si eu. Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      O delicatesa.....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Gustoasa si buna cu mamaliguta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Intradevar, gustoasa.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Gustoasa tocanita.

    • Fara foto

      Cely , 31 august 2009

      Da,Vera sa stii ca e chiar mai buna cu mamaliguta.Daca mai adaug si doua linguri de smantanaaaaa. Dar de data asta am facut cu orez si am postat-o astfel.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 august 2009

      Bun, imi place tocanita ta cu ardeii copti, cred ca are un gust.... Cred ca e buna si cu mamaliguta :))

    • Fara foto

      dicarmencitta1957 , 30 august 2009

      Foarte frumoasa prezentarea,arata foarte apetisant,felicitari.Oare cum puneti toate pozele acestea?Mie personal nu vrea sa-mi ia decat 10 poze,cum faceti?

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata foarte bine si cred ca este foarte gustoasa, am sa o fac si eu foarte curand.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Felicitari din toate punctele de vedere!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

93 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 4 ardei kapia
  • un piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingura mustar
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • Garnitura:
  • 100 g orez Unkle Been (la punga)
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O voi pregati si eu dar fara mustar.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cricală ardelenească