autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocana secuiasca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 2-3 cepe, 200g lapte, 200g smintina, 2 galbenusuri, otet dupa gust, 1 pahar apa, 1/2 pahar mic ,ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi se pune cu apa la foc.Se adauga ceapa tocata,uleiul,sare si piper
Se fierbe pina scade apa si se rumeneste ceapa.
Se amesteca smintina,otetul,galbenusul si laptele si se toarna peste carne fara a mai fierbe .
Se poate servi alaturi cu cartofi fierti natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la rotisor

Pui la rotisor

Se curata bine de cotoare, se spala, se condimenteaza cu: vegeta, piper, boia, se aseaza in protapul

12 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Liseine (specific  arab)

Liseine (specific arab)

Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede).

2 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Interesanta reteta, Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 2-3 cepe
  • 200g lapte
  • 200g smintina
  • 2 galbenusuri
  • otet dupa gust
  • 1 pahar apa
  • 1/2 pahar mic ,ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole galbena cu carne.