autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocana secuiasca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 2-3 cepe, 200g lapte, 200g smintina, 2 galbenusuri, otet dupa gust, 1 pahar apa, 1/2 pahar mic ,ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi se pune cu apa la foc.Se adauga ceapa tocata,uleiul,sare si piper
Se fierbe pina scade apa si se rumeneste ceapa.
Se amesteca smintina,otetul,galbenusul si laptele si se toarna peste carne fara a mai fierbe .
Se poate servi alaturi cu cartofi fierti natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

13 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Interesanta reteta, Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 2-3 cepe
  • 200g lapte
  • 200g smintina
  • 2 galbenusuri
  • otet dupa gust
  • 1 pahar apa
  • 1/2 pahar mic ,ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet