autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocana secuiasca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 2-3 cepe, 200g lapte, 200g smintina, 2 galbenusuri, otet dupa gust, 1 pahar apa, 1/2 pahar mic ,ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi se pune cu apa la foc.Se adauga ceapa tocata,uleiul,sare si piper
Se fierbe pina scade apa si se rumeneste ceapa.
Se amesteca smintina,otetul,galbenusul si laptele si se toarna peste carne fara a mai fierbe .
Se poate servi alaturi cu cartofi fierti natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata la cuptor

Rata la cuptor

Se freacă raşa cu sare, piper pe dinauntru si pe dinafara Se infoliază si se lasă la frigider

6 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Ardei gratinati la cuptor

Ardei gratinati la cuptor

Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte; Taiati ceapa marunt,puneti la calit

1 vot    3 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Interesanta reteta, Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 2-3 cepe
  • 200g lapte
  • 200g smintina
  • 2 galbenusuri
  • otet dupa gust
  • 1 pahar apa
  • 1/2 pahar mic ,ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu praz si maslie