autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocana secuiasca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 2-3 cepe, 200g lapte, 200g smintina, 2 galbenusuri, otet dupa gust, 1 pahar apa, 1/2 pahar mic ,ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata cuburi se pune cu apa la foc.Se adauga ceapa tocata,uleiul,sare si piper
Se fierbe pina scade apa si se rumeneste ceapa.
Se amesteca smintina,otetul,galbenusul si laptele si se toarna peste carne fara a mai fierbe .
Se poate servi alaturi cu cartofi fierti natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana secuiasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Interesanta reteta, Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 2-3 cepe
  • 200g lapte
  • 200g smintina
  • 2 galbenusuri
  • otet dupa gust
  • 1 pahar apa
  • 1/2 pahar mic ,ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Uşor de făcut şi cred că şi gustoasă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata