Intr-o cratita se pun 2 lg. ulei si se adauga carnea de vita taiata cubulete.Punem peste carne ketch-up, 1 catel de usturoi pisat, mustarul, piperul si atata apa cat sa treaca peste carne si 1 cubulet de supa concentrata.Se acopera cratita si se fierbe pana aproape carnea este moale.Se adauga cepele taiate marunt, ardeii taiati fideluta si ciupercile. Cand zarzavatul este fiert, amestecam 1 lg. de faina cu putina apa si ingrosam sosul tocanei. Se serveste tocana cu garnitura de orez fiert sau cartofi natur si salata dupa dorinta.(de castraveti, de rosii, asortata, de varza sau salata verde)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii