autor:

CristinaD

» » Mancaruri cu carne

Tocana taraneasca de vita

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
600g carne de vita, 100ml ulei, 50g slanina afumata, 100g jambon, 40g faina, 25g sare, 300ml vin rosu, 150g morcovi, 100g gulii, 200g arpagic, 200g cartofi, 3g piper, 300ml zeama de carne

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne (felii) se prajesc in ulei incins impreuna cu slanina si jambonul (felioare). Se presara faina, dupa care se stinge cu vinul rosu si zeama de carne. Se lasa la foc mic 2,5-3 ore. Spre sfarsit se adauga morcovii, arpagicul si guliile oparite si trase prin grasime precum si cartofii (rondele). Se pun sarea si piperul de cuviinta si se lasa sa fiarba inabusit inca 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de piper verde

Friptura de porc cu sos de piper verde

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne

8 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tartă de cartofi

Tartă de cartofi

Pregătire aluat: Cartofii îi curătăm, îi punem la fiert, apoi îi zdrobim

19 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g carne de vita
  • 100ml ulei
  • 50g slanina afumata
  • 100g jambon
  • 40g faina
  • 25g sare
  • 300ml vin rosu
  • 150g morcovi
  • 100g gulii
  • 200g arpagic
  • 200g cartofi
  • 3g piper
  • 300ml zeama de carne

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca