autor:

CristinaD

» » Mancaruri cu carne

Tocana taraneasca de vita

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
600g carne de vita, 100ml ulei, 50g slanina afumata, 100g jambon, 40g faina, 25g sare, 300ml vin rosu, 150g morcovi, 100g gulii, 200g arpagic, 200g cartofi, 3g piper, 300ml zeama de carne

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne (felii) se prajesc in ulei incins impreuna cu slanina si jambonul (felioare). Se presara faina, dupa care se stinge cu vinul rosu si zeama de carne. Se lasa la foc mic 2,5-3 ore. Spre sfarsit se adauga morcovii, arpagicul si guliile oparite si trase prin grasime precum si cartofii (rondele). Se pun sarea si piperul de cuviinta si se lasa sa fiarba inabusit inca 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gratar de ceafa de porc

Gratar de ceafa de porc

Se bate bine ceafa de porc, se condimenteaza cu sare, boia si piper si se pune la prajit intr-o tava

2 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g carne de vita
  • 100ml ulei
  • 50g slanina afumata
  • 100g jambon
  • 40g faina
  • 25g sare
  • 300ml vin rosu
  • 150g morcovi
  • 100g gulii
  • 200g arpagic
  • 200g cartofi
  • 3g piper
  • 300ml zeama de carne

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Liseine (specific arab)