autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocana

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 1/4 kg. carne, untura, 3-4 cepe, o lingura de bulion de rosii, sare, piper si un praf de faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se tine sa fiarba inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea e fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se pune sa mai scada la cuptor. Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana de peste

Tocana de peste

Brudet este o tocana de peste traditionala din Istria si Dalmatia. Puteti folosi diferite tipuri

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Tocana de legume pentru iarna

Tocana de legume pentru iarna

Mai intai de toate pregatim legumele. Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il radem

21 voturi    12 comentarii
8h
Bucate la borcan

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/4 kg. carne
  • untura
  • 3-4 cepe
  • o lingura de bulion de rosii
  • sare
  • piper si un praf de faina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa