Legumele se spala cu grija, ardeii grasi fara cotor se taie rondele, ciupercile si rosiile se taie felii, carnatii se lasa 1 minut in apa fierbinte sarata, astfel se indeparteaza mai usor membrana si se taie rondele. Ouale se introduc in apa clocotita si se fierb 5 minute, apoi se racesc si se decojesc. Slanina afumata se taie cubulete iar ceapa marunt, usturoiul se zdrobeste.
Cubuletele de slanina se topesc, in untura ramasa se rumeneste ceapa, se adauga ardeii grasi, se sareaza si se calesc 4-5 minute, apoi se presara cu boia, se amesteca, se stinge cu 100ml apa, se fierbe in clocot pana se evapora apa. Atunci se adauga ciuperciile, iar dupa cateva minute, mazarea verde, usturoiul zdrobit, rosiile, ouale si carnati si se inabusa timp potrivit. Se poate servi asa ca atare, sau cu garnitura de orez, eventual cu cartofi natur cu patrunjel.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii