autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Tocanita acra,reteta traditionala

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Ingrediente
7-8 buc carnat de porc, 7-8 buc costite de porc, 200 gr carne de picior afumat de porc, o sticla de bulion de casa(cam 400ml), o lingura de faina, ulei pt prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea cam o ora.In ulei se prajeste faina care se stinge cu zeama de pe carne.Se adauga toata sticla de bulion si se mai fierbe pana se ingroasa putin tocanita.Se drege cu sare si piper.E o reteta foarte simpla dar grozav de gustoasa si are o aroma deosebita mai ales acum vara.Si merge grozav cu o salata de legume proaspete din gradina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita acra,reteta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in sos picant

Pulpe de pui in sos picant

Curatam pulpele de pui de eventualele resturi de pene ramase. Le parlim putin la flacara de la aragaz

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

43 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

    Delicioasa!***** Ca si Alina cred ca e o combinatie grozava cu mamaliguta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita testata !

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Sa mori de pofta !!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      O bunãtate!!!deja imi lasã gura apã...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Eu am mancat asa ceva cu...mamaliguta si va asigur ca este excelenta !!!Te lingi pe degete....Si merge de minune cu castraveti covasiti.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte gustoasa! Dar cred ca ar merge foarte bine si cu un pui de mamaliga fierbinte!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Chiar ca e traditionala, asa o face si mama. Si ce buna e...Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 7-8 buc carnat de porc
  • 7-8 buc costite de porc
  • 200 gr carne de picior afumat de porc
  • o sticla de bulion de casa(cam 400ml)
  • o lingura de faina
  • ulei pt prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel din aripioare de pui