autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Tocanita acra,reteta traditionala

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Ingrediente
7-8 buc carnat de porc, 7-8 buc costite de porc, 200 gr carne de picior afumat de porc, o sticla de bulion de casa(cam 400ml), o lingura de faina, ulei pt prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea cam o ora.In ulei se prajeste faina care se stinge cu zeama de pe carne.Se adauga toata sticla de bulion si se mai fierbe pana se ingroasa putin tocanita.Se drege cu sare si piper.E o reteta foarte simpla dar grozav de gustoasa si are o aroma deosebita mai ales acum vara.Si merge grozav cu o salata de legume proaspete din gradina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita acra,reteta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
chili con carne

chili con carne

- Fasolea se spala si se pune la fiert. - Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
MUSACA DE VINETE SI MORCOVI

MUSACA DE VINETE SI MORCOVI

Vinetele se spala,necuratate,se taie bucati,se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca,se

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

    Delicioasa!***** Ca si Alina cred ca e o combinatie grozava cu mamaliguta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita testata !

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Sa mori de pofta !!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      O bunãtate!!!deja imi lasã gura apã...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Eu am mancat asa ceva cu...mamaliguta si va asigur ca este excelenta !!!Te lingi pe degete....Si merge de minune cu castraveti covasiti.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte gustoasa! Dar cred ca ar merge foarte bine si cu un pui de mamaliga fierbinte!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Chiar ca e traditionala, asa o face si mama. Si ce buna e...Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 7-8 buc carnat de porc
  • 7-8 buc costite de porc
  • 200 gr carne de picior afumat de porc
  • o sticla de bulion de casa(cam 400ml)
  • o lingura de faina
  • ulei pt prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania