autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Tocanita acra,reteta traditionala

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2010

Ingrediente
7-8 buc carnat de porc, 7-8 buc costite de porc, 200 gr carne de picior afumat de porc, o sticla de bulion de casa(cam 400ml), o lingura de faina, ulei pt prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea cam o ora.In ulei se prajeste faina care se stinge cu zeama de pe carne.Se adauga toata sticla de bulion si se mai fierbe pana se ingroasa putin tocanita.Se drege cu sare si piper.E o reteta foarte simpla dar grozav de gustoasa si are o aroma deosebita mai ales acum vara.Si merge grozav cu o salata de legume proaspete din gradina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita acra,reteta traditionala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de carne cu arpagic

Mancare de carne cu arpagic

Se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    O bunatate!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

    Delicioasa!***** Ca si Alina cred ca e o combinatie grozava cu mamaliguta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita testata !

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      Sa mori de pofta !!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      O bunãtate!!!deja imi lasã gura apã...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Eu am mancat asa ceva cu...mamaliguta si va asigur ca este excelenta !!!Te lingi pe degete....Si merge de minune cu castraveti covasiti.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Foarte gustoasa! Dar cred ca ar merge foarte bine si cu un pui de mamaliga fierbinte!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

      Chiar ca e traditionala, asa o face si mama. Si ce buna e...Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 7-8 buc carnat de porc
  • 7-8 buc costite de porc
  • 200 gr carne de picior afumat de porc
  • o sticla de bulion de casa(cam 400ml)
  • o lingura de faina
  • ulei pt prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muschi la cuptor cu conopida