autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita andaluza de anghinare

   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
12 buc. anghinare mici, 1 buc. ceapa, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, 1,3 l supa de legume, 1/2 lingurita oregano, 1 lingura menta tocata, 300 gr. cartofi mici, 400 gr. boabe fasole, 200 gr. rosii, 4 buc. ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie jumatati anghinarele, se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata cartofii, se spala si se taie jumatati. Se pun in supa, impreuna cu fasolea si anghinarea. Se fierbe inabusit 20 min. Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata si se taie. Se spala si se curata ceapa verde si se taie rondele groase de 1 cm. Se adauga la legume, impreuna cu rosiile si se fierb 5 min. Se potriveste de sare si piper.
Tocanita se serveste in farfurii adinci, garnisita cu menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita andaluza de anghinare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu sos

Fasole cu sos

Fasolea muiata se fierbe in apa clocotita cu o ceapa, un morcov, boabe de piper, o foaie de dafin. Calim

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Buna ft buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Merita incercata !

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      trebuie incercata pe perioada postului.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 12 buc. anghinare mici
  • 1 buc. ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1,3 l supa de legume
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingura menta tocata
  • 300 gr. cartofi mici
  • 400 gr. boabe fasole
  • 200 gr. rosii
  • 4 buc. ceapa verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu vinete si piept de pui Rulouri cu vinete si piept de pui

Se feliaza vanata pe verticala, se pun feliile in tava de la aragaz in care s-a pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru cateva

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti) Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie calde. Este o reteta apreciata de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Conopida la cuptor