autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita andaluza de anghinare

   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
12 buc. anghinare mici, 1 buc. ceapa, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, 1,3 l supa de legume, 1/2 lingurita oregano, 1 lingura menta tocata, 300 gr. cartofi mici, 400 gr. boabe fasole, 200 gr. rosii, 4 buc. ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie jumatati anghinarele, se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata cartofii, se spala si se taie jumatati. Se pun in supa, impreuna cu fasolea si anghinarea. Se fierbe inabusit 20 min. Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata si se taie. Se spala si se curata ceapa verde si se taie rondele groase de 1 cm. Se adauga la legume, impreuna cu rosiile si se fierb 5 min. Se potriveste de sare si piper.
Tocanita se serveste in farfurii adinci, garnisita cu menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita andaluza de anghinare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de teci

Ciulama de teci

Se taie marunt ceapa uscata, ceapa verde, verdeturile si pastaile de fasole verde. Se pune o lingura

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortilla de spanac cu cascaval

Tortilla de spanac cu cascaval

Se curata si se spala spanacul, apoi se pune ud intr-o oala. Se acopera si se lasa la abur aprox.

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Buna ft buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Merita incercata !

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      trebuie incercata pe perioada postului.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 12 buc. anghinare mici
  • 1 buc. ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1,3 l supa de legume
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingura menta tocata
  • 300 gr. cartofi mici
  • 400 gr. boabe fasole
  • 200 gr. rosii
  • 4 buc. ceapa verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci cu sos de smantana