Autor:
LALY (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2013
Ingrediente
1 kg cartofi (eu am pus si albi si rosii), 2 ardei grasi verzi, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 2 cepe, 500 gr scaricica de porc afumata, 50 ml ulei, 3 linguri pasta de tomate, leustean verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala,se curata si se taie julienne legumele.Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam. Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Punem la calit ceapa,apoi adaugam morcovul si la sfarsit ardeii.
Cand toate au devenit sticloase se adauga carnea,apa cat sa le cuprinda si se da la cuptor circa 20 min.Adaugam apoi cartofii,pasta de tomate,sarea si se lasa la cuptor pana cand cartofii sunt fierti. Se adauga verdeata tocata marunt.Servim alaturi de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu afumatura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pun si prajim afumatura 3min,scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min.Peste marar
6 voturi
11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate