Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in casa.Astfel am ajuns la aceasta reteta.Nu stiu daca va fi pe gusturile tuturor dar cu siguranta a iesit pe gustul meu.Sincer nu stiu daca numele este cel mai potrivit,iar daca cineva are o alta idee sper ca mi-o va impartasi si mie.Dar sa lasam vorba si sa trecem la treba!!!
Se pun pulpele la prajit in putin ulei.Cand si-au schimbat culoarea adaugam ceapa si o lasam sa se patrunda.Se pun apoi morcovul,ciupercile,vinetele si maslinele.
Le lasam sa fiarba 10-15 minute.In cazul in care nu si-au lasat putin suc adaugam putina apa(in care putem dizolva si putin delikat,optional).
Urmeaza vinul,mustarul si smantana amesttecand in continuu.Astfel se formeaza un sos destul de gros,fiind nevoie sa mai picuram cate putina apa din cand in cand.
Spre sfarsit vom pune usturoiul taiat marunt,patrunjel verde,urmate la cateva minute de lingurile de bulion.
La final se potriveste de sare,piper si patrunjel verde.
Se serveste cu o salata sau cu muraturi.
Pofta buna!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii