Carnea se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pune la prajit intr-o cratita o data cu maslinele, in putin ulei.
Dupa rumenire, se adauga ceapa, gogosarii taiati marunt sau felii si coaja de lamaie.
Se adauga vinul si se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat marunt, rosiile taiate felii subtiri sau bulionul dizolvat in 500 ml apa, se asezoneaza, dupa gust cu sare, piper, boia.
Preparatul se lasa la fiert 35 - 40 minute pana cand este fiarta carnea (in functie de ce fel de carne folositi).
Cand este gata se presara cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii