Carnea se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pune la prajit intr-o cratita o data cu maslinele, in putin ulei.
Dupa rumenire, se adauga ceapa, gogosarii taiati marunt sau felii si coaja de lamaie.
Se adauga vinul si se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, dupa care se adauga usturoiul tocat marunt, rosiile taiate felii subtiri sau bulionul dizolvat in 500 ml apa, se asezoneaza, dupa gust cu sare, piper, boia.
Preparatul se lasa la fiert 35 - 40 minute pana cand este fiarta carnea (in functie de ce fel de carne folositi).
Cand este gata se presara cu patrunjel verde tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii