Intr-o oala se pune varza curatata si taiata in bucati si se caleste 10min. Dovleceii se curata, se taie si se adauga peste varza. Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei incins 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se asaza in oala. Se adauga chimenul, 1/2l apa, cuburile de supa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert, se pune fasolea rosie si se mai lasa pe foc 5min. Se orneaza cu patrunjel.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii