Intr-o oala se pune varza curatata si taiata in bucati si se caleste 10min. Dovleceii se curata, se taie si se adauga peste varza. Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei incins 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se asaza in oala. Se adauga chimenul, 1/2l apa, cuburile de supa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert, se pune fasolea rosie si se mai lasa pe foc 5min. Se orneaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii