autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu carne si varza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1,2 kg varza, 1 kg carne, 7-8 lingura de ulei, sare, piper, boia dulce, chimen, 3 cuburi supa instant, 400g fasole rosie la conserva, 500g dovlecei, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune varza curatata si taiata in bucati si se caleste 10min. Dovleceii se curata, se taie si se adauga peste varza. Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei incins 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se asaza in oala. Se adauga chimenul, 1/2l apa, cuburile de supa si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert, se pune fasolea rosie si se mai lasa pe foc 5min. Se orneaza cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu legume la cuptor

Pulpa de porc cu legume la cuptor

Spalam pulpa de porc si o punem la prajit in tigaie 5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de manzat cu sos de rosii

Perisoare de manzat cu sos de rosii

Curatati si spalati ceapa si morcovul. Spalati orezul si lasati-l la inmuiat in putina apa. Tocati

11 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,2 kg varza
  • 1 kg carne
  • 7-8 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • chimen
  • 3 cuburi supa instant
  • 400g fasole rosie la conserva
  • 500g dovlecei
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui cu tomate -duo