autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ceapa si usturoi verde

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
300 gr carne vita, 300 carne porc, 300 gr piept de pui, 10 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 3 rosii, 1 ardel gras, 200 ml vin, sare, piper, patrunjel marar, 1 ardel iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cuburi,dupa care se pune in uleiul incins,se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa ca se prajeasca.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde,se taie bucati mai mari si se adauga peste carne.Daca este nevoie se pune jumatate pahar de apa si se lasa sa se coaca la foc potrivit 20 min.
Se stinge cu vin si se adauga rosiile decojite si taiate cubulete,ardelul gras taiat fasii si ardelul iute taiat marunt.
Se fierbe pana scade,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul si mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Mod de preparare: Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am

23 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Retete de post
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Cred ca e gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Imi place tocanita de ceapa foarte mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr carne vita
  • 300 carne porc
  • 300 gr piept de pui
  • 10 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 3 rosii
  • 1 ardel gras
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • patrunjel marar
  • 1 ardel iute

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Pui cu vin