Carnea se spala si se taie cuburi,dupa care se pune in uleiul incins,se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa ca se prajeasca.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde,se taie bucati mai mari si se adauga peste carne.Daca este nevoie se pune jumatate pahar de apa si se lasa sa se coaca la foc potrivit 20 min.
Se stinge cu vin si se adauga rosiile decojite si taiate cubulete,ardelul gras taiat fasii si ardelul iute taiat marunt.
Se fierbe pana scade,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul si mararul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii