autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita cu ciuperci

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
3-4 ciuperci, 3-4rosii, 1 ceapa, 1 ardei, ulei de palmier, sare, verdeata(marar,patrunjel)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata, spala, se toaca marunt ciupercile, rosiile, ceapa, ardeiul si verdeata. Se pun la calit impreuna cu uleiul. Se serveste calada sau rece cu verdeata si sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu ghebe si ciuperci

Tocanita cu ghebe si ciuperci

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de

1 vot    2 comentarii
4h
Slow Cooking
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa

28 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Foarte gustoasa! Eu am gatit din pleurotus.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    Foarte bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Super mancarica,felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Este foarte buna;eu mai adaug la final si putin cascaval ras.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Super mancarica.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi la cuptor