autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.
Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.
Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Se pune soia la fiert conform instrucțiunilor (în apă cu vegeta). Separat, se taie mărunt ceapa,

6 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana b. , 30 septembrie 2009

    Intr-adevar!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Raporteaza reteta

zana b.

Intr-adevar!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie