autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.
Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.
Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

22 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de Ciuperci

Tocanita de Ciuperci

Pasul 1 Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pasul 2 Pregatim

1 vot    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana b. , 30 septembrie 2009

    Intr-adevar!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Raporteaza reteta

zana b.

Intr-adevar!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu legume la cuptor