autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.
Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.
Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana b. , 30 septembrie 2009

    Intr-adevar!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe, catei de usturoi, supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Raporteaza reteta

zana b.

Intr-adevar!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosi si usturoi