autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe,2 catei de usturoi,250ml supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.
Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.
Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu vita

Tocanita de ciuperci cu vita

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care

24 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii

  • zana b. , 30 septembrie 2009

    Intr-adevar!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe,2 catei de usturoi,250ml supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Raporteaza reteta

zana b.

Intr-adevar!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu masline