autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ciuperci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe,2 catei de usturoi,250ml supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prajeste carnea de porc in ulei la foc iute.Se toarna 250ml bere neagra,se acopera si se inabusa 50 minute.
Ceapa se taie in sase,usturoiul se toaca si ambele se adauga la carne.Se toarna supa si se mai inabusa 15 minute.
Cartofii se curata , se taie cuburi si se adauga la carne;se mai adauga salvia si restul de bere si se mai inabusa 15 minute.Se pun rosiile curatate de pieita si taiate cuburi,si ciupercile taiate jumatati.Se mai fierbe 10 minute.Se indeparteaza firele de salvie,iar mancarea se sareaza si pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu vita

Tocanita de ciuperci cu vita

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care

24 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • zana b. , 30 septembrie 2009

    Intr-adevar!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g carne de porc ptr. gulas,3 linguri ulei,500ml bere neagra,3 cepe,2 catei de usturoi,250ml supa de carne,600g cartofi,2 fire salvie,4 rosii,250g ciuperci Champignon,sare,piper

Raporteaza reteta

zana b.

Intr-adevar!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Supa de iuta cu pui –"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe