autor:

Roxy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita cu dovleac

Autor: Roxy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
- un sfert dovleac (~400 grame), - 2 bucati piept pui (sau 3 pulpe) dezosat, - un borcan mic ciuperci, - 4-5 rosii, - 2 cepe medii, - 2 ardei grasi, - sare, piper, condimente dupa gust, - patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie cuburi carnea si dovleacul. Se taie marunt ceapa, rosiile si ardeii, iar ciupercile se spala si se feliaza.
Se baga la cuptor carnea, timp de ~20min, cu o ceasca de apa si sare.
Se scoate si se pun si legumele.
Se baga la cuptor ~1/2 ora. Se scoate si se amesteca. Apoi se mai lasa la cuptor 1/2 ora.
Se scoate si se condimenteaza, dupa care se mai lasa la cuptor ~10min. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vita si dovleac

Tocanita cu vita si dovleac

Curata si taie vita cuburi; Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi; Toaca

2 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking
Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Sa facem o introducere despre 2 alimente, care rar le intalnim in bucataria romaneasca. Primul este

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - un sfert dovleac (~400 grame)
  • - 2 bucati piept pui (sau 3 pulpe) dezosat
  • - un borcan mic ciuperci
  • - 4-5 rosii
  • - 2 cepe medii
  • - 2 ardei grasi
  • - sare
  • piper
  • condimente dupa gust
  • - patrunjel.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de orez cu sfecla rosie