autor:

Clementina_Stoicescu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui

Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina_Stoicescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2019

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 3 cepe mari, 1 lingurita legume deshidratate, 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna), 30 ml ulei, sare, piper, 1 cana cu apa ( 250 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic cca 20 min, se adauga si lingurita de legume deshidratate, se adauga un pic de apa si se lasa 10 min sa fiarba, apoi se pun si ficateii de pui. Se toarna restul de apa apa si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 30 min, apoi se adauga amestecul de rosii si ardei, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc cca 5-6 min. Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui

Ficateii se spala, ceapa se curata si se taie solzisori si o calim in ulei pana cand aceasta se inmoaie.Peste

6 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna)
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa ( 250 ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina_Stoicescu
Pariziene cu pere

Pariziene cu pere

Mai intai pregatim maiaua ,intr-un castronel punem drojdia faramitata,cu o lingura de zahar si 2

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede.

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Tocana de porc

Tocana de porc

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana. Spalam si taiem carnea

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui