Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu ficatei de pui

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 3 linguri amestec rosii cu ardei ( facut asta toamna)
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa ( 250 ml)

Mod de preparare

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic cca 20 min, se adauga si lingurita de legume deshidratate, se adauga un pic de apa si se lasa 10 min sa fiarba, apoi se pun si ficateii de pui. Se toarna restul de apa apa si se lasa sa fiarba la foc mic, cca 30 min, apoi se adauga amestecul de rosii si ardei, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc cca 5-6 min. Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise