Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline, se adauga rosiile taiate cuburi sau bulion, sare, piperul frunzele de dafin, semintele de chimen (1lingurita) boia si carnea, se lasa pana isi schimba carnea culoarea, apoi se adauga apa si se lasa la foc mic 30 de minute, la sfarsit se adauga mararul si se serveste cu galuste de gainasi faina. Pentru galuste: batem doua oua, amestecam cu faina si cam 100 de apa sa rezulte un aluat mai moale. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare iar cand a inceput sa fiarba se rup cu lingura galustele. Aceasta mancare merge cu o salata.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii