Se incinge cuptorul.Carnea se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei,se pun 50 ml apa,se acopera si se pune la cuptor 30 de minute la foc mediu.
Rosiile si ardeii se coc pe gratar,se curata de pielite si de seminte,ardeii se taie felii iar rosiile se toaca.Intr-o cratita se pune carnea taiata cuburi mari se adauga rosiile,se fierb 10 minute la foc mic,se adauga ardeii si usturoiul dupa gust,se mai lasa putin pe foc.Se presara patrunjel tocat si se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii