Tocanita de bureti de pom

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de bureti de pom

Ingrediente

  • 800gr bureti de pom(e o specie de ciuperci care se fac in livezile de pomi fructiferi in luna aprilie si jumatatea luni mai)
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de patrunjel
  • 2 linguri de faina
  • 100ml de lapte
  • 100gr de smantana
  • o lingurita boia dulce
  • sare piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se taie cubulete.Ceapa verde se caleste putin in ulei dupa care se pune boiaua.Se adauga buretii si apa cat sa-i acopere.Se fierbe maxim 20 min.Faina se dilueaza cu laptele si se adauga treptat in tocanita.Se pune patrunjelul tocat si se mai fierbe 2-3 minute.Se serveste cu smantana proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise