Ceapa taiata marunt se calaste in ulei,se pune o lingurita de chimionul macinat, se amesteca bine, se pune burta si se amesteca bine.Se toarna putina apa calda, se pune boiaua de ardei dulce, sare si se amesteca bine. Cand burta este pe jumatate imuiata se pune usturoiul pisat si piperul si se fierbe la foc mic pana ce burta este aproape fiarta.Se pune creierul curatat de membrana si se mai fierbe aproximativ 10 minute.
Se serveste cu cartofi natur, iar ca muratura se serveste castraveti murati.
Inainte un paharel de palinca, dupa un vin alb sec.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii