autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de burta cu creier

Autor: Popdan Gheorghe Iosif (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popdan Gheorghe Iosif (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
- 1 kg de burta fiarta, taiata feli subtiri, - 300g creier de vita, - 2 linguri ulei, - 2 cepe mari, - 4/5 catei de usturoi, - 2 liguri boia dulce, - piper macinat, - chimion macinat, - sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se calaste in ulei,se pune o lingurita de chimionul macinat, se amesteca bine, se pune burta si se amesteca bine.Se toarna putina apa calda, se pune boiaua de ardei dulce, sare si se amesteca bine. Cand burta este pe jumatate imuiata se pune usturoiul pisat si piperul si se fierbe la foc mic pana ce burta este aproape fiarta.Se pune creierul curatat de membrana si se mai fierbe aproximativ 10 minute.
Se serveste cu cartofi natur, iar ca muratura se serveste castraveti murati.
Inainte un paharel de palinca, dupa un vin alb sec.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de burta cu creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

STUFAT DE MIEL DOBROGEAN

Se taie coastele si carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei. Separat se pregatesc

36 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se taie dovleceii pe jumatate,se decapeaza,se umplu cu miezul scos din ei,carnea tocata,marar verde

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Originala reteta ! Cred ca e foarte buna .

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg de burta fiarta
  • taiata feli subtiri
  • - 300g creier de vita
  • - 2 linguri ulei
  • - 2 cepe mari
  • - 4/5 catei de usturoi
  • - 2 liguri boia dulce
  • - piper macinat
  • - chimion macinat
  • - sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in manta de bacon