autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita de burta de vita

Autor: florica berce (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florica berce (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2006

Ingrediente
600-700 g burta semipreparata, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ceapa, +2 cepe pentru preparare, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

46 voturi

Mod de preparare

Se fierbe burta cu legumele apoi se taie feliute. Intr-o cratita se pune 3 linguri de ulei si cele doua cepe taiate marunt cind este aurie se adauga burta si se condimenteaza dupa gust cu vegeta piper si putin usturoi si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de burta de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Vă propun astazi ceva deosebit de delicios! Nu se face greu si nici nu durează mult! Iar dacă,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Se taie cotletul felii- aproximativ 8 felii - si se bat ca pentru snitele , intre doua folii de plastic. Pe

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

46 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca