autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne cu masline

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 4 cepe, 50 ml ulei, 100 ml vin alb, 200 g masline dezosate, sare, piper, nucsoara, 1 foaie de dafin, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea in cuburi mai mari. Calesc ceapa cat sa-si schimbe culoarea, adaug carnea, calesc impreuna 10 minute, adaug o ceasca de apa, condimentez, las sa fiarba. Cand scade sosul, adaug vinul si maslinele si dau la cuptor (incins in prealabil) pentru jumatate de ora.Servim rece ca aperitiv sau calda cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile. Intre

0 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 4 cepe
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 200 g masline dezosate
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Vita in sos de stridii