autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne cu masline

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 4 cepe, 50 ml ulei, 100 ml vin alb, 200 g masline dezosate, sare, piper, nucsoara, 1 foaie de dafin, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea in cuburi mai mari. Calesc ceapa cat sa-si schimbe culoarea, adaug carnea, calesc impreuna 10 minute, adaug o ceasca de apa, condimentez, las sa fiarba. Cand scade sosul, adaug vinul si maslinele si dau la cuptor (incins in prealabil) pentru jumatate de ora.Servim rece ca aperitiv sau calda cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 4 cepe
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 200 g masline dezosate
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana