autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate, , 1 ceapa, , 600 g pulpa de vita sau vitel, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete), , 700 ml apa fiarta, , 1 lingurita amidon, , 150 g iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie caisele in bucati mai mici. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se spala carnea, se zvanta.
Carnea taiata in bucati potrivite se prajeste bine in uleiul incins, se adauga condimentele si ceapa, se mai lasa 3 minute sa se caleasca. Se pun caisele si apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in vas acoperit, circa o ora si jumatate, la foc potrivit.
Se dizolva amidonul in apa rece, se pune in tocanita si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. La final, se pune iaurtul. Se poate servi alaturi cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocana de vita

Tocana de vita

Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate
  • 1 ceapa
  • 600 g pulpa de vita sau vitel
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete)
  • 700 ml apa fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • 150 g iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita