autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate, , 1 ceapa, , 600 g pulpa de vita sau vitel, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete), , 700 ml apa fiarta, , 1 lingurita amidon, , 150 g iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie caisele in bucati mai mici. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se spala carnea, se zvanta.
Carnea taiata in bucati potrivite se prajeste bine in uleiul incins, se adauga condimentele si ceapa, se mai lasa 3 minute sa se caleasca. Se pun caisele si apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in vas acoperit, circa o ora si jumatate, la foc potrivit.
Se dizolva amidonul in apa rece, se pune in tocanita si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. La final, se pune iaurtul. Se poate servi alaturi cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
chiftelute cu carne de curcan

chiftelute cu carne de curcan

Se toaca carnea ,se amesteca cu ceapa tocata ft fin,patrunjel tocat marunt,painea inmuiata si stoarsa

5 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate
  • 1 ceapa
  • 600 g pulpa de vita sau vitel
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete)
  • 700 ml apa fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • 150 g iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Fasolica cu carne de pui