autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate, , 1 ceapa, , 600 g pulpa de vita sau vitel, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete), , 700 ml apa fiarta, , 1 lingurita amidon, , 150 g iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie caisele in bucati mai mici. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se spala carnea, se zvanta.
Carnea taiata in bucati potrivite se prajeste bine in uleiul incins, se adauga condimentele si ceapa, se mai lasa 3 minute sa se caleasca. Se pun caisele si apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in vas acoperit, circa o ora si jumatate, la foc potrivit.
Se dizolva amidonul in apa rece, se pune in tocanita si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. La final, se pune iaurtul. Se poate servi alaturi cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume

Pui cu legume

Se spala puiul apoi se taie si se portioneaza in bucati.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun bucatile

8 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe

Bame cu pui la cuptor - specific tarilor arabe

Se spala bamele si se usuca; se aseaza intr-un bol si se presara cu ½ lingurita de sare si otetul. Se

12 voturi    17 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate
  • 1 ceapa
  • 600 g pulpa de vita sau vitel
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete)
  • 700 ml apa fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • 150 g iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
MUSCHIULET DE PORC UMPLUT