autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate, , 1 ceapa, , 600 g pulpa de vita sau vitel, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete), , 700 ml apa fiarta, , 1 lingurita amidon, , 150 g iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie caisele in bucati mai mici. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se spala carnea, se zvanta.
Carnea taiata in bucati potrivite se prajeste bine in uleiul incins, se adauga condimentele si ceapa, se mai lasa 3 minute sa se caleasca. Se pun caisele si apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in vas acoperit, circa o ora si jumatate, la foc potrivit.
Se dizolva amidonul in apa rece, se pune in tocanita si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. La final, se pune iaurtul. Se poate servi alaturi cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Penne cu carne tocata si sos de rosii

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt. Jumatatile de vinete le

19 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate
  • 1 ceapa
  • 600 g pulpa de vita sau vitel
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete)
  • 700 ml apa fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • 150 g iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI