autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate, , 1 ceapa, , 600 g pulpa de vita sau vitel, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete), , 700 ml apa fiarta, , 1 lingurita amidon, , 150 g iaurt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie caisele in bucati mai mici. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se spala carnea, se zvanta.
Carnea taiata in bucati potrivite se prajeste bine in uleiul incins, se adauga condimentele si ceapa, se mai lasa 3 minute sa se caleasca. Se pun caisele si apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in vas acoperit, circa o ora si jumatate, la foc potrivit.
Se dizolva amidonul in apa rece, se pune in tocanita si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. La final, se pune iaurtul. Se poate servi alaturi cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de vaca sau vitel cu curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Aripioarele de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza, se stropesc cu cele 2 lingurite de sos

15 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se taie ceapa si ardei marunt si se pun la calit, peste ele se adauga condimentele pentru sarmale

36 voturi    36 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g caise uscate
  • 1 ceapa
  • 600 g pulpa de vita sau vitel
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • cate o lingurita de praf de curry si coriandru macinat (se gasesc ambele ingrediente la pliculete)
  • 700 ml apa fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • 150 g iaurt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)