autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne tocata

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g pulpa de dovleac, 4 cepe, 2 catei de usturoi, 2 rosii, 4 linguri ulei, 200 ml vin rosu, 400 g carne tocata mixta, sare, piper, boia, 225 g mazare din conserva.

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba inabusit. Conserva de mazare se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Carnea tocata se prajeste in ulei pina devine sfaramicioasa si apoi se adauga peste compozitia de mazare. Se amesteca bine si se lasa sa clocoteasca usor la foc moale. Se taie cubulete pulpa de dovleac, se adauga la tocanita, se condimenteaza totul cu sare, piper si boia si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu ghimbir

Friptura de porc cu ghimbir

Astfel incingeti intr-o tigaie untul impreuna cu uleiul de masline si cand e numa bun, fara a scoate

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 16 %
189.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g pulpa de dovleac
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml vin rosu
  • 400 g carne tocata mixta
  • sare
  • piper
  • boia
  • 225 g mazare din conserva.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)