autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de cartofi cu piept pui si legume

Autor: DUPIR CLAUDIA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DUPIR CLAUDIA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept pui, 3 cepe, morcovi, 2 ardei gras, 1 cutie rosii taiate cubulete, 6 cartofi, verdeata, delikat, sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

SE FIERBE PIEPTUL DE PUI IN 1,5 L APA. DUPA CE FIERBE SE SCOATE INTR-O SITA SI SE STOARCE, DUPA CARE SE TAIE CUBULETE.INTRE TIMP SE TAIE CEAPA SI SE PUNE LA CALIT CU 5 LINGURI ULEI PANA CE DEVINE AURIE. APOI SE ADAUGA MORCOVII TAIATI RONDELE, CUTIA DE ROSII, ARDEII SI PIEPTUL DE PUI TAIAT SE LASA PUTIN SA SE CALEASCA. SE ADAUGA CARTOFII TAIATI CUBURI SI ZEAMA DE LA PIEPTUL DE PUI STRECURATA CAT SA CUPRINDA TOATA COMPOZITIA. SE LASA SA FIARBA BINE DAR SE MAI AMESTECA DIN CAND IN CAND SI SPRE FINAL SE ADAUGA PUTIN DELIKAT,SARE DACA E NEVOIE, PIPER, PATRUNJEL SI PUTIN LEUSTEAN TOCAT. SE MAI LASA 3 MINUTE DUPA CARE SE STINGE FOCUL SI SE MAI LASA ACOPERITA 15 MINUTE. E FOARTE GUSTOASA! POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu piept pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu chiftelute

Spanac cu chiftelute

Carnea tocata se macina inca o data. 1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina) Felia

6 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Sunt sigura ca este buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi