autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu pui

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
5 pulpe, 4 cepe, 2 morcovi, 10 cartofii, 1 legatura marar, 1 ardei gras, 5 linguri ulei, 2 linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

45 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare,cind au dat intr-un clocot le scotem aruncam acea apa punem apa curata si le punem la fiert pina fierb.Curatam ceapa o taiem fideluta,dam morcovul la razatoare mica,taiem ardeiul mic,le punem la calit intr-o cratita,adaugind apa pina se inmoaie ceapa,curatam cartofii si taiem cuburi si felii rotunde,adaugam in oala peste ceapa si punem apa atat cat sa cuprinda cartofii,punem sare dupa gust lasam sa fiarba,cind pulpele sunt fierte le adaugam peste cartofi adaugind bulionul,taiem mararu marunt si mai lasam 15 minute sa fiarba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu cartofi noi

Tocanita de pui cu cartofi noi

Speli bine pulpele si le pui sa se rumeneasca in ulei incins, la foc mic.Cureti apoi ceapa, ardeiul

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bybanul , 24 mai 2014

    scz ,,tu ai mincat ,,,(reteta )

  • Fara foto

    Micutsaa Dolly , 28 martie 2014

    Bunaaa bunaa. :x Daca ii m-ai pui si un pic d suflet ,va fi si m-ai gustoasa :D

  • Fara foto

    R2-na (Bucatar) , 20 martie 2014

    De ce sa nu calim pulpele de pui impreuna cu ceapa si restul legumelor? Asa sosul este mai gustos, iar eu nu pun bulion, in schimb pun frunze de patrunjel tocate si 2-3 catei de usturoi. Este delicioasa!

    • Fara foto

      Irinel Marginean , 17 ianuarie 2014

      nu este buna e prea unsuroasa!!!

    • Fara foto

      Sirbu Cristian , 13 ianuarie 2014

      super tocana....

    • Fara foto

      Simona-iubirea Elleboudy , 17 septembrie 2013

      superrr...

    • Fara foto

      io , 19 august 2013

      bunaaaaaaaaa

    • Fara foto

      Marina Luca , 19 august 2013

      tocanitaaaaaaaaaaa......

    • Ella_Ama

      Ella_Ama (Bucatar) , 09 mai 2013

      Acum m-am apucat de tocanita:) sper sa iasa buna:)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Tare buna, imi place cu mamaliga si cu ardei copti, era o mancare de care imi amintesc cu drag, era preferata in copilarie.

    • Fara foto

      maria mihalache , 30 mai 2010

      Cu mamaliguta servita este un deliciu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      O minunatie mancarica asta.Usor de facut si hranitoare...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Tare buna, eu mai fac uneori cu cabanos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      da e ok reteta

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Buna mancarica,dar eu draga mea nu fierb atata puiul(aproape 2 ore) se face zob.Oricum cred ca a iesit o mancarica destul de gustoasa,dupa cum arata in poza.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Îmi place cum ai preparat, pentru că mai mult ai fiertdecât ai prăjit şi mâncărica e mult mai sănătoasă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Usor, simplu si foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

45 voturi

Ingrediente

  • 5 pulpe
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 cartofii
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

bybanul

scz ,,tu ai mincat ,,,(reteta )

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la gratar