autor:

NicoletaC

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1kg de scarita afumata, 2 cepe mijlocii, legume (morcov, ardei, telina-radacina, pastarnac-radacina)- eu am folosit din cele congelate de mine toamna trecuta, 300ml suc de rosii, 600-700g cartofi, sare, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se pune scarita la fiert; dupa ce incepe a fierbe se arunca apa si se umple din nou cratita; dupa aprox o ora se adauga ceapa taiata, legumele si se mai da un clocot; se adauga sucul de rosii/bulion si se continua fierberea. Cu 15-20 minute inainte sa stingem focul (cand carnea este bine fiarta), se pun cartofii taiati. Dam deoparte si presaram patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Tocanita de cartofi cu scarita afumata

Se prajesc bucatelele de scarita. Se adauga ceapa taiata solzisori si rondelele de morcov, se potriveste

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Aripioarele de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza, se stropesc cu cele 2 lingurite de sos

13 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Si eu fac cu cabanos.

  • Fara foto

    claudia , 21 ianuarie 2010

    acum fac si eu....un deliciu....pacat ca sint la cura .dar sotul meu ,sigur o va aprecia....

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Foarte buna.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Delicioasa...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Tot ce e cu afumatura e foarte gustos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Intradevar afumatura ii da un gust deosebit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg de scarita afumata
  • 2 cepe mijlocii
  • legume (morcov
  • ardei
  • telina-radacina
  • pastarnac-radacina)- eu am folosit din cele congelate de mine toamna trecuta
  • 300ml suc de rosii
  • 600-700g cartofi
  • sare
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de NicoletaC
Rulada cu ciuperci si verdeata

Rulada cu ciuperci si verdeata

Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit

15 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Inghetata de casa cu rom, stafide/nuci

Inghetata de casa cu rom, stafide/nuci

Untul, 200g zahar si 5 galbenusuri se freaca intr-un recipient pana la omogenizare. Intr-o cratita

11 voturi    5 comentarii
30 min
Inghetate
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu fac cu cabanos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne tocata