autor:

suzanna

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de cartofi (mancare de post)

Autor: suzanna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suzanna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2011

Ingrediente
-1kg cartofi, -o ceapa, -un ardei rosu, -3-4 catei de usturoi, -4-5 linguri de ulei, -sare, piper, foi de dafin ,patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata, se taie cubulete (1cm -2cm). Se taie ceapa solzisori si ardeiul.

Se pune ceapa si ardeiul in uleiul incins, apoi se adauga cartofi, se lasa pina ce se rumeneasca, apoi se adauga apa pina ce se acopera. Se fierbe adaugandu-se condimente dupa gust. Se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi (mancare de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de cartofi de post

Tocanita de cartofi de post

Se curata legumele, se taie cubulete. Ceapa se pune la prajit in putin ulei, se adauga o lingura

49 voturi    10 comentarii
35 min
Retete de post
Tocanita in stil marocan cu linte si cartof dulce - de post la Crock-Pot

Tocanita in stil marocan cu linte si cartof dulce - de post la Crock-Pot

Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam morcovul, il taiem rondele. Curatam cartoful dulce si il

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Foarte buna! Am pus si carnati.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • -1kg cartofi
  • -o ceapa
  • -un ardei rosu
  • -3-4 catei de usturoi
  • -4-5 linguri de ulei
  • -sare
  • piper
  • foi de dafin ,patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de suzanna
Suc de rosii

Suc de rosii

Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei.

5 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi
Gogonele in saramura

Gogonele in saramura

Se spala toate legumele si se aseaza in borcane astfel incat in fiecare borcan sa fie dupa gust cimbru

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Compot de piersici

Compot de piersici

Se cauta fructele mici dar sanatoase se aseaza in borcane potrivite. In fiecare borcan se pune

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! Am pus si carnati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Musaca ardeleneasca