autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
4 cepe potrivite,, 2 morcovi,, 1 ardei rosu,, 500 gr carne de porc, , sare,, 250 gr sos de rosii,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt, morcovi se rad apoi se calesc legumele in aceasi ordine. Se calesc bine de tot daca vreti sa optineti o pasta, apoi se adauga carnea si se tine la foc 2 minute. Dupa aceea se adauga o cana de apa si se lasa la foc mic ca sa scada, se lasa la foc cam 40 de minute, la sfarsit se adauga sosul de rosii si condimentele si se mai lasa 10 minute. Este foarte buna sevita alaturi de mamaliga si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote cu ceapa

Tocanita de pipote cu ceapa

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de ceapa cu pasta de gogosari in blid de mamaliga

Tocanita de ceapa cu pasta de gogosari in blid de mamaliga

Cepele se curata, se spala, se taie pestisori, se adauga la uleiul incins, se calesc la foc moale

13 voturi    15 comentarii
20 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor