autor:

Alexgirl

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
6 cepe mari, 8 pulpe de pui sau orice alta carne depinde de gust, pasta de tomate (bulion), vegeta sau sare si piper, patrunjel, cimbru, ulei, apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

32 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa se pune si carnea. Se pune o cana cu apa peste compozitie si se lasa la fiert. Dupa ce s-a fiert se pune pasta de tomate si condimentele. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa si carne fara cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in crusta de alune

Rulada de pui in crusta de alune

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire

140 voturi    36 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bianca Groza , 08 februarie 2015

    calumea reteta

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Foarte gustoasa!!! cu muraturi e jale de buna!!!

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 11 iunie 2012

    Ce bine arata!!! O sa fac si eu zilele acestea!!

    • Fara foto

      ROXXA , 30 aprilie 2010

      Super delicios!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Super,super. Imi lasa gura apa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      O mancare delicioasa...

    • Gabriella Kassas

      Gabriella Kassas (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Bravo! Arata super bun si in continuare sper sa postezi o gramada de retete delicioase! Daca ai nevoie de vreun sfat trimite-mi un mesaj! Pupici!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Bravo,arata foarte bine.Tine-o tot asa.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

      Bravo!Pt o fata atat de tanara este chiar excelent.Felicit pe aceasta cale toate tinerele fete care au preocupari si in acest sens.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Arata bine. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Bun,bun,bun.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Arata bine Alex; am sa o fac si iti spun sigur ca va iesi buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

32 voturi

Ingrediente

  • 6 cepe mari
  • 8 pulpe de pui sau orice alta carne depinde de gust
  • pasta de tomate (bulion)
  • vegeta sau sare si piper
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei
  • apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexgirl
Limba de porc cu masline in sos tomat

Limba de porc cu masline in sos tomat

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba)

8 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!!! cu muraturi e jale de buna!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu carne tocata