autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2-3 cepe mari, 800 gr ciperci (la conserva), 1/3 ceasca ulei, sare, piper, 1 legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.
Se poate servi si cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
TOCANITA DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI

Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute. Intr-o cratita se pune uleiul, se adauga ceapa

19 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci (de post)

Tocanita de ciuperci (de post)

O tocanita delicioasa ,sanatoasa si de nerefuzat Curatam si spalam ceapa si usturoiul ,le taiem

55 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte gustoasa! Si noua ne place!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

    Cum noua ne plac foarte mult ciupercile...tocanita asta este delicioasa !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      O mancarica simpla,dar gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe mari
  • 800 gr ciperci (la conserva)
  • 1/3 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Legume la cuptor