Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci din conserva
  • 2 ardei grasi
  • 3 cepe
  • 5 rosii (sau 1 cutie de rosii decojite)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se spala ciupercile,se taie felii subtiri,ardeii se taie fideluta,ceapa se toaca marunt.In ulei incins se caleste ceapa,se adauga ciupercile scurse si ardeii.Se condimenteaza dupa gust,se adauga rosiile decojite si taiate cubulete,se pune apa cat sa fie acoperite ciupercile,se lasa sa fiarba la foc moderat pana scade bine.Cand este gata se presara verdeata tocata marunt.

Se serveste cu orez fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise