Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se fierb la foc mic, se mai adauga sare, piper, cayenne pepper si vinul. Se mai fierbe un pic si se face un pic de dresatura cu 2 linguri faina si smantana si se pune peste dupa ce se raceste un pic. Se serveste cu mamaliga sau paine. Nu uitati sa adaugati si frunzele de patrunjel inaite de a servi. Eu am adaugat de data asta si niste chicken ham.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii