Reteta postata pe: 15 iulie 2009
Ingrediente
-2.5 lb ciuperci taitate felii, -2 cepe medii, -1 ardei rosu, -cativa catei de usturoi, -1 cup vin roz, -sare, piper, cayenne pepper,patrunjel verde, -smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se fierb la foc mic, se mai adauga sare, piper, cayenne pepper si vinul. Se mai fierbe un pic si se face un pic de dresatura cu 2 linguri faina si smantana si se pune peste dupa ce se raceste un pic. Se serveste cu mamaliga sau paine. Nu uitati sa adaugati si frunzele de patrunjel inaite de a servi. Eu am adaugat de data asta si niste chicken ham.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care
24 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate