autor:

vio panciu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: vio panciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio panciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
, 1 kg ciuperci,, , 2 cepe mari,, , patrunjel,, , sare, , , piper,, , 1 lg de bulion,, , 1 ardei gras, , 1/2L apa.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare


Se spala bine ciupercile cu apa calduta, apoi le taiati cubulete, taiati ceapa, ardeiul si patrunjelul si le amestecati pe toate intr-un vas mai mare peste care adaugati putina sare si le amestecati putin cu mana pentru a patrunde sarea printre ele. Puneti uleiul la incins si apoi adaugati amestecul, lasati 2-3 minute sa le patrunda la foc mic, apoi adaugati bulionul, mestecati bine mai lasati putin si apoi adaugati apa. Dupa ce a dat in clocot, puteti adauga si piperul dupa gust. Se lasa pe foc pana se inmoie ciupercile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am tocanita de ciuperci champignion cu masline verzi.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa! Si eu cu tocanita din ciuperci pleurotus.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Foarte buna.

    • Fara foto

      vio , 15 decembrie 2009

      multumesc mult pt comentarii

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Mmm ce bune sunt! Imi plac foarte mult.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Delicioase ciupercutele tale Vio !

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      si ...putin usturoi si marar verde...e o nebunie cu mamaliguta!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Cred ca este bun,eu de obicei nu le prajesc,le bag la cuptor ca sa nu se rupa si nici sa nu ne doara ficatul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Conopida cu ciuperci si smantana