Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se sareaza/pipereaza dupa gust. Cand sunt facute ciupercile se adauga pasta de rosii si 1/2 lingurita de zahar.
Se mai lasa la foc mic 5 min. Se presara marar/patrunjel tocat fin.
Se servesc ca atare sau garnitura pentru snitele de porc/pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii