Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se sareaza/pipereaza dupa gust. Cand sunt facute ciupercile se adauga pasta de rosii si 1/2 lingurita de zahar.
Se mai lasa la foc mic 5 min. Se presara marar/patrunjel tocat fin.
Se servesc ca atare sau garnitura pentru snitele de porc/pui.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii