autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Ingrediente
500g ciuperci pleurotus, 500g ciuperci champinion, 3 cepe rosii, 4-5 catei de usturoi, 300g carnati semiafumati, 2-3 linguri ulei de masline, 2 linguri pasta de tomate, sare si piper dupa gust, putin ienibahar macinat, 1 legatura marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.
Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.
Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.
Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu ciuperci

Se curata, spala, se toaca marunt ciupercile, rosiile, ceapa, ardeiul si verdeata. Se pun la calit

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

3 voturi    4 comentarii
15 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • vio.vio

    vio.vio (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    delicioasa arata tare bine felicitari

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicioasa....eu fac fara carnaciori,dar cu siguranta o sa incerc sa fac si cu carnaciori.........tre sa fie tare bunnaaaa....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Dezmatz in toata regula

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Hmm,ce bine arata...un deliciu...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Mmm ce bunatate.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion
  • 3 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300g carnati semiafumati
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • putin ienibahar macinat
  • 1 legatura marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

vio.vio (Chef de cuisine)

delicioasa arata tare bine felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Țușpais de dovlecei cu praz