Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta si se lasa cateva minute pana devine sticloasa,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul capia taiat julien,se adauga o cana de apa cat sa acopere legumele si se lasa la foc mic pana scade toata apa.Apoi se adauga ciupercile spalate bine si taiate bucati mai mari,se adauga paharul de vin si se lasa la foc mic pana ce ciupercile sunt facute,se condimenteaza cu chimen,sare si piper si se adauga pasta de tomate.Se mai lasa pe foc pana ce sosul s-a ingrosat.Se toaca o legatura de patrunjel proaspat si se presara pe deasupra.Cine prefera poate adauga si putina smantana.Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii