autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Ingrediente
500g galbiori, 500g champinioane albe, 500g champinioane brune, 4 cepe, 1 ardei capia rosu, 4-5 catei de usturoi, 100ml vin alb, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei de masline, sare si piper, putin chimen pudra, 1 legatura partrunjel proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta si se lasa cateva minute pana devine sticloasa,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul capia taiat julien,se adauga o cana de apa cat sa acopere legumele si se lasa la foc mic pana scade toata apa.Apoi se adauga ciupercile spalate bine si taiate bucati mai mari,se adauga paharul de vin si se lasa la foc mic pana ce ciupercile sunt facute,se condimenteaza cu chimen,sare si piper si se adauga pasta de tomate.Se mai lasa pe foc pana ce sosul s-a ingrosat.Se toaca o legatura de patrunjel proaspat si se presara pe deasupra.Cine prefera poate adauga si putina smantana.Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ceapa tocata marunt se inabusa in 3 linguri ulei si 3 linguri apa; cand s-a inmuiat se adauga ciupercile

15 voturi    7 comentarii
25 min
Retete de post
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Foarte fina si aromata!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g galbiori
  • 500g champinioane albe
  • 500g champinioane brune
  • 4 cepe
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100ml vin alb
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • putin chimen pudra
  • 1 legatura partrunjel proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si aromata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pachetele de vinete