Se curata ceapa si morcovul si se toaca marunt. Se calesc apoi in foarte putin ulei (e de preferat sa se utilizeze o tigaie de teflon) pina ce se inmoaie. Se adauga ciupercile, maruntite, fara zeama din conserva, si se presara vegeta. Se lasa la foc mic 5-10 min. Intr-un castron se amesteca bine smintina cu brinza(rasa sau maruntita si oul) si apoi se adagua peste ciuperci. Se amesteca bine si se potriveste de sare(vegeta)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii