Reteta postata pe: 15 noiembrie 2005
Ingrediente
2 cutii mari de ciuperci, 4 cepe potrivite, 1/2 morcov, 2 linguri smintina, 100g brinza/cascaval, 1 ou, vegeta (dupa gust)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata ceapa si morcovul si se toaca marunt. Se calesc apoi in foarte putin ulei (e de preferat sa se utilizeze o tigaie de teflon) pina ce se inmoaie. Se adauga ciupercile, maruntite, fara zeama din conserva, si se presara vegeta. Se lasa la foc mic 5-10 min. Intr-un castron se amesteca bine smintina cu brinza(rasa sau maruntita si oul) si apoi se adagua peste ciuperci. Se amesteca bine si se potriveste de sare(vegeta)
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care
24 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Merita incercata !