autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: andrada (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 octombrie 2015

Ingrediente
2 cutii ciuperci champinion, 1 ceapa alba mare, 2 ardei kapia, 5 catei usturoi, 1 cutie pasta de tomate, 1 legatura tarhon proaspat sau uscat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit la foc mic,dupa ce se caleste putin ceapa se adauga usturoiul tocat marunt apoi se toaca ardeiul in bucati mai mari si se adauga si el peste ceapa si usturoi, se mai lasa putin la calit si apoi se adauga ciupercile taiate felii.

Se adauga apoi apa cat sa acopere ciupercile se potriveste de sare, piper si se mai lasa la fiert la foc mic cca 1 ora.

Cand ciupercile sunt fierte se adauga pasta de tomate si se mai lasa cca 5 min. la fiert si apoi cand este gata se ia de pe foc si se adauga tarhonul taiat marunt.

Se poate servi cu smantana sau ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf . Taiem marunt ceapa

11 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Se pune soia la fiert conform instrucțiunilor (în apă cu vegeta). Separat, se taie mărunt ceapa,

6 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR