Ceapa se toaca marunt si se pune la calit la foc mic,dupa ce se caleste putin ceapa se adauga usturoiul tocat marunt apoi se toaca ardeiul in bucati mai mari si se adauga si el peste ceapa si usturoi, se mai lasa putin la calit si apoi se adauga ciupercile taiate felii.
Se adauga apoi apa cat sa acopere ciupercile se potriveste de sare, piper si se mai lasa la fiert la foc mic cca 1 ora.
Cand ciupercile sunt fierte se adauga pasta de tomate si se mai lasa cca 5 min. la fiert si apoi cand este gata se ia de pe foc si se adauga tarhonul taiat marunt.
Se poate servi cu smantana sau ca atare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii