Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii ciuperci champinion
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 ardei kapia
  • 5 catei usturoi
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 legatura tarhon proaspat sau uscat
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit la foc mic,dupa ce se caleste putin ceapa se adauga usturoiul tocat marunt apoi se toaca ardeiul in bucati mai mari si se adauga si el peste ceapa si usturoi, se mai lasa putin la calit si apoi se adauga ciupercile taiate felii.

Se adauga apoi apa cat sa acopere ciupercile se potriveste de sare, piper si se mai lasa la fiert la foc mic cca 1 ora.

Cand ciupercile sunt fierte se adauga pasta de tomate si se mai lasa cca 5 min. la fiert si apoi cand este gata se ia de pe foc si se adauga tarhonul taiat marunt.

Se poate servi cu smantana sau ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci