autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Codrina Enache (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Codrina Enache (Bucatar)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2006

Ingrediente
1 kg ciuperci albe curatate, 2 cepe mari, 1/2 pahar ulei, 1/2 pahar vin alb, sare, piper dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt. Intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul, se caleste ceapa -se evita a se praji prea tare, si se adauga ciupercile. Se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand, cam jumatate de ora, se adauga vinul, sare, piper dupa gust si se lasa sa scada.
Se servesc cu mamaliguta calda sau garnitura la fripturi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf . Taiem marunt ceapa

11 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de vinete