Reteta postata pe: 01 decembrie 2006
Ingrediente
1 kg ciuperci albe curatate, 2 cepe mari, 1/2 pahar ulei, 1/2 pahar vin alb, sare, piper dupa gust,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se taie ciupercile marunt. Intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul, se caleste ceapa -se evita a se praji prea tare, si se adauga ciupercile. Se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand, cam jumatate de ora, se adauga vinul, sare, piper dupa gust si se lasa sa scada.
Se servesc cu mamaliguta calda sau garnitura la fripturi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care
24 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010
Super !