autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
1kg ciuperci albe (champignon), 1 ardei gras, 1 ceapa verde, 100 g smantana, 3-4 fire frunze patrunjel, ulei, sare, piper, 2 lingurite de faina, 100 ml lapte, 2 linguri smantana, 2 catei usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa si ardeiul. Dupa spalare si curatare taiati ciupercile fasii, le caliti in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si le lasati sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Dupa fierbere ingrosati amestecul cu faina si laptele, dupa care il intoduceti in tocanita. La final adaugati in tocanita putina smantana, usturoiul pisat marunt si frunzele de patrunjel proaspat.
Sugestii: Se serveste cald cu paine sau cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase. Se

35 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Am cuaratat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pentru ca eu nu le

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

100 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete