Tocati marunt ceapa si ardeiul. Dupa spalare si curatare taiati ciupercile fasii, le caliti in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si le lasati sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Dupa fierbere ingrosati amestecul cu faina si laptele, dupa care il intoduceti in tocanita. La final adaugati in tocanita putina smantana, usturoiul pisat marunt si frunzele de patrunjel proaspat.
Sugestii: Se serveste cald cu paine sau cu mamaliguta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii