autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
1kg ciuperci albe (champignon), 1 ardei gras, 1 ceapa verde, 100 g smantana, 3-4 fire frunze patrunjel, ulei, sare, piper, 2 lingurite de faina, 100 ml lapte, 2 linguri smantana, 2 catei usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa si ardeiul. Dupa spalare si curatare taiati ciupercile fasii, le caliti in ulei impreuna cu ceapa si ardeiul si le lasati sa fiarba 10 minute la foc potrivit. Dupa fierbere ingrosati amestecul cu faina si laptele, dupa care il intoduceti in tocanita. La final adaugati in tocanita putina smantana, usturoiul pisat marunt si frunzele de patrunjel proaspat.
Sugestii: Se serveste cald cu paine sau cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu ghebe si ciuperci

Tocanita cu ghebe si ciuperci

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de

1 vot    2 comentarii
4h
Slow Cooking
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Se taie ceapa si se caleste aproximativ 1 minut in ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate

19 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan