autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci cu pui

Autor: Aurelia Calinic (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurelia Calinic (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Ingrediente
2 Pulpe pui, 1 kg ciuperci, 1 ceapa, 2 catei usturoi, o conserva rosii Cirio, 1 cartof, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga rosiile Cirio, usturoiul taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga o cana de apa, pentru mai mult sos. Pentru ca sosul sa fie mai gros, se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si se lasa sa fiarba bine. Se serveste alaturi de pulpa de pui, peste care se pune putin sos de la ciuperci. Se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma

25 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Couscous cu tocanita de ficatei si inimi de pui si ciuperci

Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Marina (Chef de cuisine):

    Foarte usoara reteta si a iesit ft. ft. buna.Nu am avut posibilitatea sa pun carnea pe gratar dar am prajit-o.Multumim pentru reteta asta minunata.Pe curand.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tajin3 (Bucatar) , 24 aprilie 2018

    Dacă nu luați roșii proaspete(îmi amintesc de gustul bun al roșiilor românești), atunci luați conserve cu roșii întregi la conservă, așa puteți cel puțin controla calitatea de ceeace se află în conservă.

  • Fara foto

    Marina (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Trebuie sa fie ft gustoasa,ma incanta. Felicitari!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Felicitari pentru postarea primei retete pe gustos.ro! Tocanita, arata foarte bine si cu siguranta este delicioasa...yumi,yumi.***** Ps: asteptam sa ne impartasesti si alte retete. Pupici.

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      foarte delicios arata tare bine

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      Imi place foarte mult. E pe gustul meu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

tajin3 (Bucatar)

Dacă nu luați roșii proaspete(îmi amintesc de gustul bun al roșiilor românești), atunci luați conserve cu roșii întregi la conservă, așa puteți cel puțin controla calitatea de ceeace se află în conservă.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza de Bruxelles calita