autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci cu pui

Autor: Aurelia Calinic (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurelia Calinic (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Ingrediente
2 Pulpe pui, 1 kg ciuperci, 1 ceapa, 2 catei usturoi, o conserva rosii Cirio, 1 cartof, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga rosiile Cirio, usturoiul taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga o cana de apa, pentru mai mult sos. Pentru ca sosul sa fie mai gros, se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si se lasa sa fiarba bine. Se serveste alaturi de pulpa de pui, peste care se pune putin sos de la ciuperci. Se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Marina (Chef de cuisine):

    Foarte usoara reteta si a iesit ft. ft. buna.Nu am avut posibilitatea sa pun carnea pe gratar dar am prajit-o.Multumim pentru reteta asta minunata.Pe curand.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    tajin3 (Bucatar) , 24 aprilie 2018

    Dacă nu luați roșii proaspete(îmi amintesc de gustul bun al roșiilor românești), atunci luați conserve cu roșii întregi la conservă, așa puteți cel puțin controla calitatea de ceeace se află în conservă.

  • Fara foto

    Marina (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Trebuie sa fie ft gustoasa,ma incanta. Felicitari!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Felicitari pentru postarea primei retete pe gustos.ro! Tocanita, arata foarte bine si cu siguranta este delicioasa...yumi,yumi.***** Ps: asteptam sa ne impartasesti si alte retete. Pupici.

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      foarte delicios arata tare bine

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      Imi place foarte mult. E pe gustul meu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

tajin3 (Bucatar)

Dacă nu luați roșii proaspete(îmi amintesc de gustul bun al roșiilor românești), atunci luați conserve cu roșii întregi la conservă, așa puteți cel puțin controla calitatea de ceeace se află în conservă.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de cartofi