autor:

Groza_Robert

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Sosuri

Tocanita de ciuperci cu sos de smantana

Autor: Groza_Robert (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Groza_Robert (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2013

Ingrediente
500 gr. ciuperci campignon,, o legatura de ceapa verde (sau o bucata mai mare de praz),, un ardei capia rosu,, o legatura de patrunjel verde,, o legatura de marar,, putin ulei,, vegeta,, sare,, piper, smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile de coaja apoi se taie felii (inclusiv coditele) apoi se pun ciupercile la fiert cu apa si sare intre timp ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei dupa ce au fiert pe jumatate ciupercile se scurg si se pun peste ceapa si ardeiul calite. Peste toate acestea se pune sare, piper, vegeta si o cana sau doua de apa. In ultimele cinci minute de fierbere se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt. La aprox. 15 minute dupa ce ati oprit focul se adauga 150 gr. smantana si se amesteca. Aceasta tocanita poate fii servita cu succes langa o friptura de pui sau de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Paste cu susan si carne de pui

Paste cu susan si carne de pui

1. Se clocotesc 4 l de apa intr-o oala mare si se sareaza.Se fierb pastele, pana cand s-au fragezit,

5 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
Piri Piri Caseiro  ( Sos chili de casã)

Piri Piri Caseiro ( Sos chili de casã)

Piri Piri este o varietate de Capiscum frutescens, originar din regiunile tropicale Americane, foarte

6 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci campignon,
  • o legatura de ceapa verde (sau o bucata mai mare de praz),
  • un ardei capia rosu,
  • o legatura de patrunjel verde,
  • o legatura de marar,
  • putin ulei,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de usturoi pentru cotlete de porc