autor:

Groza_Robert

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Sosuri

Tocanita de ciuperci cu sos de smantana

Autor: Groza_Robert (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Groza_Robert (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2013

Ingrediente
500 gr. ciuperci campignon,, o legatura de ceapa verde (sau o bucata mai mare de praz),, un ardei capia rosu,, o legatura de patrunjel verde,, o legatura de marar,, putin ulei,, vegeta,, sare,, piper, smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile de coaja apoi se taie felii (inclusiv coditele) apoi se pun ciupercile la fiert cu apa si sare intre timp ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei dupa ce au fiert pe jumatate ciupercile se scurg si se pun peste ceapa si ardeiul calite. Peste toate acestea se pune sare, piper, vegeta si o cana sau doua de apa. In ultimele cinci minute de fierbere se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt. La aprox. 15 minute dupa ce ati oprit focul se adauga 150 gr. smantana si se amesteca. Aceasta tocanita poate fii servita cu succes langa o friptura de pui sau de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem

8 voturi    10 comentarii
15 min
Sosuri
Sos de visine

Sos de visine

Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa. Intr-o

6 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci campignon,
  • o legatura de ceapa verde (sau o bucata mai mare de praz),
  • un ardei capia rosu,
  • o legatura de patrunjel verde,
  • o legatura de marar,
  • putin ulei,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Raci in sos de mere