Se curata ciupercile de coaja apoi se taie felii (inclusiv coditele) apoi se pun ciupercile la fiert cu apa si sare intre timp ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei dupa ce au fiert pe jumatate ciupercile se scurg si se pun peste ceapa si ardeiul calite. Peste toate acestea se pune sare, piper, vegeta si o cana sau doua de apa. In ultimele cinci minute de fierbere se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt. La aprox. 15 minute dupa ce ati oprit focul se adauga 150 gr. smantana si se amesteca. Aceasta tocanita poate fii servita cu succes langa o friptura de pui sau de porc.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii