Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg ciuperci, 6 cepe, 8 rosii, 2 linguri unt sau grasime, 1 lingura faina, 3 legaturi verdeata, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa taiata felii se inabusa in unt, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in bucati. Se lasa pina scade apa.
Se adauga faina amestecata cu apa rece, rosiile taiate felii, curatate de pielita si seminte. Se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba pina ce scade.
Se serveste calda cu verdeata tocata marunt si unt proaspat. In loc de unt sau grasime se poate prepara cu ulei si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins
10 voturi
0 comentarii
1h
Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins
7 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: burdulea maria elena