autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ciuperci, , 2 cepe, , ulei, , boia, , ½ lingurita faina, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

206 voturi

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie bucati, se sareaza, se inabusa cu ceapa calita in ulei. Se presara un virf de cutit de boia si se lasa sa fiarba in zeama lor.



Se adauga putina faina desfacuta in putina apa rece si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

24 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Am cuaratat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pentru ca eu nu le

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Didinika (Bucatar):

    am prgatit aceasta reteta doar ca am mai adaugat 1 lingura de magia aromelor si un praf de patrunjel. a iesit foarte , foarte buna

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Maria_Viorica

    Maria_Viorica (Bucatar sef) , 19 noiembrie 2013

    adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    ionita gabriela , 24 mai 2010

    super buna chiar nu stiam cum sa le gatesc va multumesc...foarte bun..gabi tariceni

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Rapid si foarte bune, sunt hranitoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Dupa aceasta reteta fac si eu indiferent de soiul de ciuperci. Totusi imi place mai mult pleurotus, sunt mai carnoase.

    • Fara foto

      Camelia , 07 martie 2010

      Mai copii, e delicioasa, doar ca se numeste "CIULAMA cu ciuperci" ceea ce ati papat voi!! :) Zi frumoasa sa aveti si spor la gatit!

    • Fara foto

      Marius , 26 februarie 2010

      foarte gustoasa si usor de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

206 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Maria_Viorica (Bucatar sef)

adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste