autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ciuperci, , 2 cepe, , ulei, , boia, , ½ lingurita faina, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

206 voturi

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie bucati, se sareaza, se inabusa cu ceapa calita in ulei. Se presara un virf de cutit de boia si se lasa sa fiarba in zeama lor.



Se adauga putina faina desfacuta in putina apa rece si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs. 2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge. 3. Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Didinika (Bucatar sef):

    am prgatit aceasta reteta doar ca am mai adaugat 1 lingura de magia aromelor si un praf de patrunjel. a iesit foarte , foarte buna

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Maria_Viorica

    Maria_Viorica (Bucatar sef) , 19 noiembrie 2013

    adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    ionita gabriela , 24 mai 2010

    super buna chiar nu stiam cum sa le gatesc va multumesc...foarte bun..gabi tariceni

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Rapid si foarte bune, sunt hranitoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Dupa aceasta reteta fac si eu indiferent de soiul de ciuperci. Totusi imi place mai mult pleurotus, sunt mai carnoase.

    • Fara foto

      Camelia , 07 martie 2010

      Mai copii, e delicioasa, doar ca se numeste "CIULAMA cu ciuperci" ceea ce ati papat voi!! :) Zi frumoasa sa aveti si spor la gatit!

    • Fara foto

      Marius , 26 februarie 2010

      foarte gustoasa si usor de pregatit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

206 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Maria_Viorica (Bucatar sef)

adauga un comentariu...am facut si eu tocanita d ciuperci,am pus vegeta maggi si pasta tomata a iesit f buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paella cu creveti Paella cu creveti

 Se pregătește la îndemână tigaia wok. Se pune o lingură de ulei de măsline. Se pune pe foc, la încins. Ceapa,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )